Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.09.2018

До 5 років позбавлення волі засуджено 36-річного грабіжника, який намагався заволодіти грошовими коштами потерпілого

                         

За підтримання публічного обвинувачення Первомайською місцевою прокуратурою, 36-річного мешканця м. Первомайськ, який вчинив закінчений замах на відкрите викрадення чужого майна (грабіж), вчинений повторно, засуджено до реальної міри покарання. 

Публічним обвинуваченням у суді доведено, що обвинувачений в травні місяці, вживаючи спиртні напої з візуально знайомим йому молодиком, скориставшись безпорадним станом останнього намагався відкрито заволодіти його грошовими коштами, однак завдяки не байдужому перехожому та злагодженим діям правоохоронців злочинця було затримано та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Раніше злодій вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за злочини майнового характеру.

Суд, прийнявши до уваги всі докази вини обвинуваченого, підтримав позицію прокуратури та визнав його винним у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 15 ч. 2 ст. 186 КК України – закінчений замах на відкрите викрадення чужого майна (грабіж), вчинений повторно, призначивши покарання у виді 5 років позбавлення волі. 

Загалом, упродовж поточного року прокурорами Первомайської місцевої прокуратури до суду скеровано 11 обвинувальних актів у кримінальних провадженнях за фактами грабежів, що у двічі більше ніж у минулого році.


За інформацією Первомайської місцевої прокуратури 


 

кількість переглядів: 1980