Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.09.2018

Гвалтівника взято під варту

                             

У понеділок, 10 вересня 2018 року, за результатами судового розгляду клопотання слідчого, погодженого із  процесуальним керівником Інгульського відділу Миколаївської місцевої прокуратури № 2,  28-річному жителю м.Миколаєва, який обґрунтовано підозрюється у зґвалтуванні, обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Так,  в ніч з 7 на 8 вересня цього року, зловмисник, знаходячись в стані алкогольного сп’яніння, з метою задоволення статевої пристрасті напав на потерпілу та подолавши її опір, насильно вступив з нею у статевий акт, тим самим зґвалтував останню. Під час зґвалтування підозрюваний наніс потерпілій близько 10 – ти ударів руками по голові та обличчю.

Підозрюваний раніше судимий за корисливі злочини, характеризується негативно, офіційно не працевлаштований, постійного місця проживання не має.

За погодження прокуратури особі повідомлено про підозру  за ч. 1 ст. 152 КК України  - зґвалтування, тобто статеві зносини із застосування фізичного насильства.

На даний час досудове розслідування у цьому кримінальному провадженні триває.

Кримінальним кодексом України встановлена відповідальність за вчинення даного кримінального діяння у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років.

Загалом, у поточному році скоєно 7 згвалтувань, що на 12,5 % менше ніж у минулому році. Усі ці злочини розкрито. 

За інформацією Миколаївської місцевої прокуратури № 2

кількість переглядів: 2129