Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.09.2018

Запрошуємо молодь Миколаївщини, яка пов’язує навчання з юриспруденцією, взяти активну участь у конкурсі наукових та творчих робіт

                              

Саме студентство у всі часи було рушійною силою у захисті прав і свобод громадян, збереження української державності. Молодь Миколаївщини – небайдужі патріоти рідного краю, які активно слідкують за суспільними явищами в країні, намагаються дати власну оцінку суспільно важливим подіям, виявляють активну громадянську позицію щодо встановлення законності та правопорядку.

Так, Генеральною прокуратурою України та Міністерством освіти та науки України оголошено проведення Всеукраїнського конкурсу наукових та творчих робіт з прокурорсько-слідчої діяльності на тему “10 кроків прокурора до подолання корупції”.

За умовами конкурсу учасники мають надіслати роботи до прокуратури Миколаївської області на електронну адресу [email protected]  до 10 жовтня 2018 року.
 
Авторів робіт буде запрошено до регіональної прокуратури для зустрічі з її очільником та нагородження.

Окрім того, конкурсною комісією буде відібрано 3 кращі роботи та направлено до Генеральної прокуратури України.  Нагородження переможців відбудеться 1 грудня 2018 року. Найкращі роботи опублікують у щомісячному виданні “Вісник прокуратури”.

Нагадаємо, минулого року студентка 3-го курсу Миколаївського юридичного коледжу Національного університету «Одеська юридична академія» Інна Римчук презентувала на конкурс свою роботу «7 кроків до покращення роботи прокурора», в якій висвітлила своє бачення щодо призначення та мети діяльності прокуратури з урахуванням нових, сучасних ідей удосконалення роботи прокурора, та за оцінками конкурсної комісії стала переможницею.

Вимоги та умови конкурсу за посиланням https://bit.ly/2Qr257x
 
Чекаємо на Ваші роботи та бажаємо успіху! 

Прес-служба прокуратури Миколаївської області
кількість переглядів: 1899