Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.09.2018

У Миколаєві під час сварки брат побив рідного брата, спричинивши тяжкі тілесні ушкодження: зловмисника заарештовано

                                

У середу, 19 вересня 2018 року, слідчим суддею підтримано позицію Миколаївської місцевої прокуратури № 2 та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою 48-річному жителю м.Миколаєва, який у ході сварки палицею із цвяхом спричинив тяжкі тілесні ушкодження своєму рідному братові.

Досудовим розслідуванням встановлено, щ  16 вересня цього року, приблизно о 12.00 год,  підозрюваний, перебуваючи за місцем тимчасового проживання, на ґрунті раптово виниклого конфлікту з своїм братом, наніс ніжкою від стільця із цвяхом удар в область грудної клітини зліва 43-річному брату, спричинивши йому тяжкі тілесні ушкодження небезпечні для життя в момент заподіяння.

Підозрюваний раніше неодноразово судимий, характеризується негативно, офіційно не працевлаштований, постійного місця проживання не має. Вказаний злочин вчинив в період умовно дострокового звільнення за попереднім вироком.

Зловмиснику повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 121 КК України  - умисне тяжке тілесне ушкодження, тобто умисне тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння.

За інформацією Миколаївської місцевої прокуратури № 2

кількість переглядів: 2073