Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.09.2018

Повідомлено про підозру посадовцю Миколаївської міської ради у зловживанні службовим становищем, що спричинило істотну шкоду інтересам громади у розмірі 195 тис грн

                             

Прокуратура Миколаївської області продовжує активні наступальні дії на одному із пріоритетних напрямів – протидія розкраданню бюджетних коштів.  

Так, 28 вересня 2018 року, за належного процесуального керівництва Заводського відділу Миколаївської місцевої прокуратури № 1 та з урахуванням зібраних доказів, слідчими повідомлено про підозру начальнику управління з контролю за ремонтом, реконструкцією, будівництвом, газифікацією комунальних об’єктів та житла при Департаменті житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради за ч. 1 ст. 364 та ч.1 ст. 366 КК України (зловживання службовим становищем, службове підроблення).

Установлено, що посадовець, діючи у складі злочинної організації на чолі з депутатом Миколаївської міської ради та зловживаючи службовим становищем, вніс до актів виконаних робіт недостовірні дані про обсяги і вартість  виконаних робіт з капітального ремонту покрівлі житлового будинку по проспекту Центральному, 122 в м. Миколаєві. 

Внаслідок вказаних протиправних дій підрядником одержано бюджетні кошти за фактично не виконані роботи, що спричинило істотну шкоду інтересам громади у розмірі 195 тис. грн. Досудове розслідування триває.
 
Досудове розслідування триває.

За інформацією Миколаївської місцевої прокуратури № 1
кількість переглядів: 2218