Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.10.2018

За втручання Миколаївської місцевої прокуратури № 1 громаді реально повернуто чергові земельні ділянки на чорноморському узбережжі

                                   

Миколаївською місцевою прокуратурою №1 вжито заходів до реального повернення у власність територіальної громади земельних ділянок, загальною площею майже 2 га вартістю 3,7 млн. грн., які знаходяться у межах прибережної захисної смуги в зоні відпочинку «Коблеве».

Зокрема, упродовж 2017-2018 років судами задоволено 2 позови прокурора до Коблівської сільської ради та громадян, яким незаконно надано у власність земельні ділянки для будівництва та обслуговування об’єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування.

З метою реального виконання рішень судів, Миколаївською місцевою прокуратурою №1 ініційовано питання про реєстрацію права власності на 2 земельні ділянки за Коблівською сільською радою.

На даний час вказані земельні ділянки повернуті до комунальної власності, про що у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно зроблено відповідні записи.

Загалом, упродовж року за втручання Миколаївської місцевої прокуратури № 1 реально повернуто 122 га земельних ділянок вартістю 10,6 млн грн, розташованих у  межах прибережної захисної смуги Чорного моря та Дніпровсько-Бузького лиману.
 
За інформацією Миколаївської місцевої прокуратури № 1

кількість переглядів: 2083