Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.10.2018

Одного з фігурантів розбійного нападу на подружжя підприємців з Вознесенська взято під варту

                           

У суботу, 6 жовтня 2018 року, слідчий суддя задовольнив погоджене з процесуальним керівником Вознесенської місцевої прокуратури, клопотання слідчого щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів одному з фігурантів розбійного нападу на подружжя підприємців з м. Вознесенська. 

Слідством встановлено, що наприкінці травня поточного року 32-річний раніше неодноразово судимий, в тому числі за вчинення розбою, громадянин Молдови, разом з іншими особами шляхом віджиму скоби засувки вхідних дверей, проникли до квартири подружжя, де із застосуванням предмета, зовні схожого на ніж, здійснили напад,  заволодівши  грошовими коштами та майном на загальну суму 198 тис. грн. 

Зловмиснику, на підставі зібраних доказів, оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч.3 ст. 187 КК України – напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством, небезпечним для життя та здоров'я особи, яка зазнала нападу та з погрозою застосування насильства, вчинений за попередньою змовою групою осіб та особою, яка раніше вчинила розбій, поєднаний із проникненням у житло.

Крім того, завдяки вміло скоординованій роботі прокурорів місцевої прокуратури та працівників поліції м. Києва у м. Вознесенськ затримано ще одного фігуранта у справі у порядку ст. 208 КПК України, який у вересні цього року скоїв аналогічний злочин у м. Києві. Зловмиснику оголошено про підозру за  вчинення розбою у м. Вознесенськ за ч.3 ст. 187 КК України.

Наразі досудове слідство триває, перевіряється причетність інших осіб до скоєння розбійного нападу та притягнення їх до кримінальної відповідальності.

За інформацією Вознесенської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 2165