Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.10.2018

Двом зловмисникам, які вчинили стрілянину у Миколаєві, обрано запобіжний захід

                         

У середу, 10 жовтня 2018 року, слідчим суддею за клопотаннями слідчого, погодженими з процесуальним керівником Інгульського відділу Миколаївської місцевої прокуратури № 2, обрано запобіжний захід двом чоловікам, 30 та 35 років, які 8 жовтня цього року о 03.00 год., у дворі житлового будинку № 58 по пр. Миру в м. Миколаєві із застосуванням травматичної зброї грубо порушували громадський порядок.

Суд обрав для зловмисників запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб, з альтернативою внесення застави у розмірі 61 670 грн та 70 480 грн відповідно.

З цією метою місцеві мешканці, з мотивів явної неповаги до суспільства і проявляючи при цьому особливу зухвалість почали стріляти з метою залякування в один одного з пістолетів та мисливської зброї, з'ясовуючи таким чином стосунки між собою.

Всього в результаті своїх хуліганських дій зловмисники вчинили близько 20-30 пострілів, в результаті чого вогнепальні поранення отримав 30-річний мешканець будинку № 56 по пр. Миру, а також був пошкоджений його автомобіль «Деу Ланос». 

Дії підозрюваних кваліфіковано за ч. 4 ст. 296 КК України  - грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалося особливою зухвалістю та винятковим цинізмом, вчиненого із застосуванням зброї.

Росзлідування триває, вживаються заходи щодо встановлення інших осіб, причетних до стрілянини.

За інформацією Миколаївської місцевої прокуратури № 2

кількість переглядів: 2075