Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.10.2018

У регіональній прокуратурі відбувся семінар щодо проведення оцінювання результатів службової діяльності державних службовців (ФОТО)

                          

Упродовж трьох днів відділом роботи з кадрами регіональної прокуратури для керівників структурних підрозділів прокуратури області та державних службовців органів прокуратури  проведено навчання на тему “Порядок проведення оцінювання результатів службової діяльності державних службовців органів прокуратури”. 

В органах прокуратури Миколаївщини працює понад 60 державних службовців, які забезпечують належне функціонування прокуратури та робота яких знаходить схвальні відгуки з боку керівництва Генеральної прокуратури України та регіональної прокуратури.

Відкриваючи семінар, начальник відділу роботи з кадрами Алла Пилипчук наголосила на ролі безпосереднього керівника в оцінюванні результатів діяльності державних службовців органів прокуратури, розповіла про основні засади та особливості організації проведення  оцінювання державних службовців.
 
Про завдання, ключові показники та критерії оцінювання діяльності державних службовців розповіла прокурор відділу Тетяна Опанасенко, яка надала методичні рекомендації та відповіла на хвилюючі питання.

У обговоренні актуальних питань взяли активну участь керівники відділу документального забезпечення Інна Гладка та матеріально-технічного забезпечення Василь Кошурко.

Довідково
Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 23 серпня 2017 року № 640, починається процедура проведення оцінювання результатів службової діяльності державних службовців, які займають посади державної служби категорій «Б» і «В». Метою його проведення є визначення якості виконання державним службовцем поставлених завдань, а також прийняття рішення щодо його преміювання, планування службової кар’єри, визначення потреби у професійному навчанні.

 



Прес-служба прокуратури Миколаївської області  

кількість переглядів: 2028