Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.10.2018

За жадобу до легкої наживи, гастролер з Одещини нестиме кримінальну відповідальність

                                                              

За процесуального керівництва Вознесенської місцевої прокуратури, Доманівським відділом поліції Вознесенського ВП ГУНП в Миколаївській області встановлено особу причетну до ряду крадіжок у смт. Доманівка.

Так, упродовж липня-серпня 2018 року до Доманівського відділу поліції надійшло 3 заяви від осіб похилого віку про викрадення продуктів харчування та матеріальних цінностей з їх осель. У всіх випадках крадій потрапляв до житла потерпілих через вікно, та привласнював грошові кошти, мобільні телефони, а також продукти харчування.

Завдяки злагодженій роботі правоохоронців особу крадія встановлено ним виявився раніше неодноразово судимий уродженець Одеської області, який влітку приїхавши у гості до родичів на території Доманівського району не гаяв часу, а збагатився за рахунок крадіжок з житла пенсіонерів.

У середині жовтня поточного року за погодженням з процесуальним керівником крадію повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст. 185 КК України.

Враховуючи особу підозрюваного, який двічі відбував покарання у місцях позбавлення волі, у тому числі за вчинення тяжких злочинів, прокурором Доманівського відділу Вознесенської місцевої прокуратури прийнято рішення про звернення до суду з клопотанням про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Судом підтримано ініціативу прокуратури та відповідно до ухвали Доманівського районного суду до підозрюваного застосовано запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 діб.

Досудове розслідування триває, встановлюється також причетність підозрюваного до аналогічних злочинів на території Доманівського району.

За інформацією Вознесенської місцевої прокуратури 

кількість переглядів: 2057