Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.10.2018

Розбійники затримані та постануть перед судом

                                                          

Завдяки належній співпраці прокуратури та поліції припинено діяльність осіб, які упродовж вересня-жовтня поточного року вчиняли розбійний напад та два грабежі у місті Миколаєві.

Завдяки скоординованій роботі Миколаївської місцевої прокуратури №1, оперативних підрозділів Заводського та Центрального відділів поліції встановлено дві особи, які раніше притягувались до кримінальної відповідальності за майнові злочини, що наприкінці вересня - на початку жовтня поточного року вчинили розбійний напад та грабежі у місті Миколаєві.

Зокрема, наприкінці вересня поточного року зловмисники, діючи за попередньою змовою, із застосуванням насильства, небезпечного для життя та здоров’я  особи, перебуваючи по вул. Лазурній у м. Миколаєві, відкрито заволоділи майном потерпілого, спричинивши йому при цьому тілесні ушкодження та збиток на суму майже 46 тис. грн.

Крім цього, маючи намір продовжити свою злочинну діяльність, вказані особи на початку жовтня поточного року вчинили грабіж із застосуванням насилля до потерпілого, спричинивши йому при цьому тілесні ушкодження та збитки на суму майже 24 тис. грн.

Після вищевказаних дій зловмисники з місць скоєння злочинів зникли та в подальшому розпорядилися незаконно отриманим майном на власний розсуд.

Завдяки оперативності та наполегливості правоохоронців, у жовтні обоє  зловмисників затримані.

Указаним особам вже повідомлено про підозру за фактами розбою та грабежів за ч. 2 ст. 186 та ч. 2 ст. 187 КК України та на підставі судових рішень взято під варту.

За вчинені злочини зловмисникам загрожує до десяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області
кількість переглядів: 1899