Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.10.2018

Завдяки скоординованій роботі правоохоронців Березнегуватщини особливо небезпечний наркотик не знайшов «кінцевого споживача» (ФОТО)

                             

За належного процесуального керівництва Березнегуватського відділу Баштанської місцевої прокуратури слідчими поліції завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно жителя с. Висунськ Березнегуватського району, який зберігав особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс в особливо великому розмірі, з метою збуту.

У ході проведення обшуків у домоволодінні зловмисника виявлено та вилучено близько 4,5 кг особливо небезпечного наркотичного засобу – канабісу, частина з якої була розфасована для продажу в двадцять полімерних пакетів та  підписана як «Хороша» та «Супер». 

Від продажу канабісу він планував отримати понад 150 тис грн.

Дії зловмисника кваліфіковано за ч.3 ст.307 КК України (як незаконне виготовлення, придбання та зберігання наркотичних засобів у особливо великих розмірах, з метою збуту), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 9 до 12 років з конфіскацією майна.

За інформацією Баштанської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 2171