Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.11.2018

Прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно депутата за підозрою у вчиненні хуліганських дій та насильства стосовно журналіста

                   

Під процесуальним керівництвом Заводського відділу Миколаївської місцевої прокуратури № 1 слідчими поліції завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно депутата Новоодеської районної ради, який спричинив журналісту одного з миколаївських інтернет — ресурсів тілесні ушкодження у зв'язку з його професійною діяльністю.

Як вже повідомлялось, 8 вересня 2018 року, о 19.30 годин в одному із кафе в районі Яхт-клубу у м. Миколаєві, між депутатом та журналістом Інтернет-видання стався конфлікт, який супроводжувався порушенням громадського порядку, нецензурною лайкою та побиттям. Внаслідок конфлікту журналісту було спричинено тілесні ушкодження.

27 вересня депутату повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1, 2 ст. 345-1 та ч. 2 ст. 296 КК України (погроза або насильство щодо журналіста та хуліганство).

14 листопада 2018 року обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду по суті.

За інформацією Миколаївської місцевої прокуратури № 1

кількість переглядів: 1863