Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.12.2018

Заступник прокурора області А.Жмура взяв участь у відкритті Школи молодого правозахисника (ФОТО)

                           

У суботу, 8 грудня 2018 року, заступник прокурора Миколаївської області Анатолій Жмура взяв участь у відкритті #Школи #молодого #правозахисника, яке відбулось у приміщенні центральної бібліотеки ім. М.Л. Кропивницького.

Проект присвячений 70-річчю з дня прийняття Загальної декларації прав людини – основоположного документу про права та свободи людини, прийнятого Генеральною Асамблеєю ООН 10 грудня 1948 року.

Захід організований для студентської спільноти регіональним представником Уповноваженого ВРУ з прав людини в Миколаївській області за участі правозахисних організацій.

Вітаючи молодь, Анатолій Жмура зазначив, що органи прокуратури Миколаївщини спільно з іншими правовими інституціями приділяють багато уваги захисту та поновленню конституційних прав громадян, у тому числі у місцях несвободи. Окрім того, заступник прокурора області подякував молоді за високий рівень правосвідомості та небайдужість до розбудови держави. «Завжди раді вас бачити у прокуратурі, почути пропозиції щодо підвищення ефективності діяльності прокуратури, готові залучати вас до проведення різноманітних правових заходів та відкриті до співпраці», - наголосив заступник прокурора області.

У роботі “Школи молодого правозахисника” також взяли участь начальник Головного територіального управління юстиції в Миколаївській області Роман Возняк, директор Регіонального центру з надання БВПД в Миколаївській області Наталія Гнатуша, регіональний представник Уповноваженого ВРУ з прав людини в Миколаївській області Світлана Перебійніс, представник Управління забезпечення прав людини Нацполіції в Миколаївській області Олександр Синьов, адвокати та представники правозахисних організацій.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 2145