Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.03.2019

У Миколаєві правоохоронцями затримано завідувача лабораторії за вимагання 4000 гривень (ФОТО)

                              

Сьогодні, 19 березня 2019 року, під процесуальним керівництвом Миколаївської місцевої прокуратури № 1 працівниками Управління захисту економіки в Миколаївській області Департаменту захисту економіки  Нацполіції України та Заводським відділом поліції затримано завідувача лабораторії державної установи «Миколаївський обласний лабораторний центр МОЗ України» за вимагання неправомірної вигоди у розмірі 4 тис грн.

Зазначені кошти службовець вимагав від приватного підприємця за вплив на особу, уповноважену на виконання функції держави, за погодження та видачу позитивних висновків відповідності, наданих затриманому для дослідження будівельних матеріалів.

Зловмисника затримано у порядку ст. 208 КПК України при отриманні другої частини неправомірної вигоди у розмірі 3 тис грн.

На даний час процесуальним керівником місцевої прокуратури у кримінальному провадженні готується повідомлення про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою, поєднане з вимаганням) та вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Перевіряється причетність затриманого до аналогічних фактів вимагання неправомірної вигоди від суб’єктів господарювання.

За інформацією Миколаївської місцевої прокуратури № 1

кількість переглядів: 1827