Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.03.2019

Завершено розслідування стосовно чиновника Миколаївської міської ради за фактом отримання ним неправомірної вигоди у розмірі 8,5 тис грн (ФОТО)

                                 

18 березня 2019 року процесуальним керівником Заводського відділу Миколаївської місцевої прокуратури № 1 затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно затримано головного спеціаліста сектору правової діяльності відділу організаційно-правової роботи  та взаємодії із ЗМІ у Департаменті енергетики, енергозбереження та запровадженні інноваційних технологій Миколаївської міської ради,  за сумісництвом помічника депутата міської ради, який обвинувачується в отриманні неправомірної вигоди у розмірі 8,5 тис грн.

Зазначені кошти посадовець вимагав від підрядника за вплив на прийняття позитивного рішення посадовими особами Департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради під час укладання договорів підряду на здійснення поточного ремонту покрівель житлових будинків у м. Миколаєві.

23 листопада 2018 року, у м. Одеса, Миколаївсько місцевою прокуратурою № 1 спільно з оперативниками управління захисту економіки в Миколаївській області його було затримано безпосередньо при отриманні неправомірної вигоди. 

Дії посадовця кваліфіковані  за ч. 3 ст.362-2 КК України (одержання неправомірної вигоди для себе чи третьої особи за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженої на виконання функції держави, поєднане з вимаганням),

За інформацією Миколаївської місцевої прокуратури № 1 

кількість переглядів: 1683