Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.09.2019

Діти працівників органів прокуратури Миколаївщини на фестивалі з міні-футболу продемонстрували волю до перемоги (ФОТО)

                          

У неділю, 8 вересня, на навчально-тренувальній базі Федерації футболу ім. В. Баннікова відбувся фестиваль з міні-футболу серед дитячих команд працівників органів прокуратури. У змаганнях взяли участь 9 команд із Волинської, Дніпропетровської, Луганської, Львівської, Миколаївської, Полтавської, Хмельницької,  а також дві команди з Генеральної прокуратури України.

Команди були поділені на дві групи. Суперниками юних футболістів з Миколаєва були команди з Генеральної прокуратури України, Львівської та   Хмельницької областей.

Усі спортсмени продемонстрували яскраву гру.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За підсумками змагань, в яких наші спортсмени проявили майстерність та, без перебільшення, дорослу волю до перемоги, зайняли четверте почесне місце.

До фіналу турніру пробилися команди Генеральної прокуратури, Дніпропетровської, Львівської та Луганської областей. А за підсумками безкомпромісного вирішального поєдинку золоті медалі виборола команда Львівської області. Срібряними призерами стала команда з Луганської області. Бронзова нагорода дісталася колективу з Дніпропетровської області.

Після завершення фестивалю організатори вручили усім учасникам медалі, кубки та професійні футбольні м’ячі.

 

 

 

 

 

 

 

Дякуємо Генеральній прокуратурі України, Федерації футболу України за організацію змагань. Вдячні батькам, які виховують таких активних і спортивних дітей. Також, дякуємо профспілковій організації працівників органів прокуратури Миколаївської області «Маємо силу допомогти» за можливість взяти участь у турнірі.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

 

кількість переглядів: 1729