Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.09.2019

Зловмисника, який підозрюється у катуванні та вбивстві 60-річного жителя Снігурівки, заарештовано (ФОТО)

                                        

У суботу 21 вересня 2019 року, слідчим суддею, за погодженим процесуальним керівником прокуратури Миколаївської області клопотанням слідчого, обрано виключний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на строк 60 діб без права внесення застави для 49-річного жителя м. Снігурівка, який 10 вересня цього року пограбував та вбив 60-річного місцевого жителя.

Досудовим розслідуванням встановлено, що зловмисник проник у будинок постраждалого, аби відібрати гроші, які власник отримав у якості орендної плати за користування земельним наділом. Та, коли не знайшов суми, на яку розраховував, закатував чоловіка до смерті та забрав лише 500 гривень, які знайшов в будинку.

У результаті проведеного комплексу слідчо-оперативних дій,  20 вересня правоохоронці встановили особу зловмисника та цього ж дня повідомлено останньому про підозру за ч.4 ст.187, п.4,п.6 ч.2 ст.115 КК України (розбій, поєднаний із  заподіянням тяжких тілесних ушкоджень та умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю з корисливих мотивів).

Також правоохоронці встановили співучасника злочину – 45-річну співмешканку підозрюваного, якій інкримінується вчинення кримінального правопорушення за ч.4 ст. 187 КК України. Наразі вирішується питання щодо обрання стосовно неї запобіжного заходу.

Розслідування триває.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 1687