Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.01.2020

Судитимуть директора ТОВ «Авалон-Строй», який привласнив 359 тис грн, виділених з бюджету на ремонт багатоповерхового будинку

                                

За належного процесуального керівництва Миколаївської місцевої прокуратури №2 слідчими Інгульського відділу поліції завершено досудове розслідування стосовно директора ТОВ «Авалон-Строй», який привласнив в 359 тис грн, виділених з бюджету на ремонт покрівлі багатоповерхового будинку №56 по вул. Вінграновського у місті Миколаєві.

Установлено, що відповідно до договору підряду, укладеного між Департаментом ЖКГ Миколаївської міської ради та підприємством,  суб’єкт господарювання взяв на себе зобов’язання виконати ремонт. Однак, не виконавши усіх ремонтних робіт у повному обсязі, підрядник склав завідомо неправдиві акти про їх проведення та  заволодів бюджетними коштами на суму 359 тисяч грн.

Його дії кваліфіковано ч.3 ст.191, ч.1 ст.366 КК України (заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем; службове підроблення).

Крім того,  за клопотанням слідчого, погодженого з прокурорам, арештовано майно правопорушника на суму 490 тис. грн. в рахунок забезпечення цивільного позову Департаменту ЖКГ про стягнення суми привласнених грошових коштів.

Обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду по суті.

За інформацією Миколаївською місцевою прокуратурою № 2 

кількість переглядів: 1850