Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.02.2020

Прокуратура повернула державі ще одну земельну ділянку лісового фонду в урочищі «Жовтневе»

                         

Миколаївською місцевою прокуратурою №2 вжито заходи до реального повернення у державну власність ще однієї земельної ділянки площею 0,1 га вартістю 147 тис. грн., яка знаходиться в сосновому урочищі «Жовтневе» та була незаконно надана у приватну власність.

Так, судом задоволено позов прокурора про визнання незаконним та скасування рішення Миколаївської міської ради, визнання недійсним державного акта та витребування у власність держави в особі Миколаївської облдержадміністрації чергової земельної ділянки, яка на момент відведення перебувала у користуванні ДП «Миколаївське лісове господарство».

З метою реального виконання рішення суду місцевою прокуратурою ініційовано питання про витребування земельної ділянки та реєстрацію права власності за державою.

На даний час ділянка повернута у державну власність, про що у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно зроблено відповідний запис та складено акт державного виконавця про її передачу власнику в особі Миколаївської ОДА.

Загалом, виконано шляхом перереєстрації 56 судових рішень на суму понад 11 млн грн щодо ділянок загальною площею 7,64 га.

За інформацією Миколаївської місцевої прокуратури № 2

 

кількість переглядів: 1735