Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.03.2020

Лише узгодженими заходами можливо відпрацювати єдиний алгоритм дій у запобіганні розповсюдженню епідемії (ФОТО)

                         

Прокуратура Миколаївської області не стоїть осторонь суспільної проблеми у протидії коронавірусної хвороби (COVID-19).  У розвиток дієвих заходів, запропонованих Генеральним прокурором  Іриною Венедіктовою,  наказом прокурора Миколаївської області Тарасом Дунасом у прокуратурі області створено координаційну групу з метою здійснення контролю за проведенням заходів щодо попередження розповсюдження коронавірусної хвороби (COVID-19), до складу якої увійшли 5 працівників апарату прокуратури Миколаївської області та 5 працівників місцевих прокуратур.

Завдання групи – співпраця з іншими правоохоронними органами та органами державної влади щодо забезпечення координації профілактичних та протиепідемічних заходів, запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), належного санітарного стану в адміністративних приміщеннях органів прокуратури та дотримання санітарно-гігієнічних норм працівниками прокуратури.

Координаційною групою керівникам місцевих прокуратур скеровано лист з рекомендаціями щодо особливостей організації та порядку роботи прокуратури з метою забезпечення їх сталого функціонування, запобігання поширенню серед працівників прокуратури коронавірусної хвороби (COVID-19), належного санітарного стану в адміністративних приміщеннях, дотримання санітарно-гігієнічних норм.

Зокрема, нагадуємо, що в органах прокуратури області тимчасово призупинено особистий прийом громадян,   обмежено допуск до приміщень органів прокуратури. Проте заяви і звернення приймаються у письмовій та електронній  формі. Детальніше з цією інформацією можна ознайомитись за посиланням https://bit.ly/2UrTpSi. 

Вжито заходів до забезпечення працівників прокуратури засобами індивідуального захисту,  проведення  температурного та візуального огляду працівників і відвідувачів, обмежено проведення заходів за участі п’яти і більше осіб.

Такі заходи не зупиняють процес виконання функцій органів прокуратури області, процесуальні керівники продовжують здійснювати свої процесуальні повноваження, щоб розслідування кожного злочину не було безпідставно зупинено.

Актуальну інформацію про коронавірусну інфекцію можна дізнатись на сайтах Міністерства охорони здоров’я України (moz.gov.ua/koronavirus-2019-ncov), Центру громадського здоров’я (phc.org.ua) та Кабінету Міністрів України (covid19.com.ua). Довіряйте тільки перевіреній інформації!

БАЖАЄМО ЗДОРОВ’Я ВАМ ТА ВАШИМ РОДИНАМ!

ПАМ’ЯТАЙТЕ, що кожен з нас несе персональну відповідальність за дотримання епідеміологічних правил поведінки в умовах карантину.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 1883