Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.04.2020

Керівнику будівельного підприємства повідомлено про підозру у привласненні бюджетних коштів при ремонті лікарні

                         

31 березня 2020 року, з урахуванням зібраних у кримінальному провадженні доказів за погодженням з процесуальним керівником Первомайської місцевої прокуратури повідомлено про підозру керівнику будівельного підприємства міста Первомайська у вчинені корупційного злочину при ремонті даху лікарні.

Установлено, що підрядною організацією проведено капітальний ремонт  даху адміністративної будівлі Первомайської центральної міської багатопрофільної лікарні на загальну суму 651 тис. грн.

Водночас, керівник підприємства, зловживаючи службовим становищем, шляхом внесення недостовірних відомостей до офіційних документів під час виконання вищезазначених робіт завищив обсяги і вартість виконаних підрядних робіт на суму 66,8 тис грн.

Вказаній особі повідомлено про підозру за ч.2 ст.191 КК України (заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем) та ч.1 ст. 366 КК України (службове підроблення, тобто видача службовою особою завідомо неправдивих офіційних документів, внесення до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей).

Санкція статей передбачає покарання до 5 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

За інформацією Первомайської місцевої прокуратури
кількість переглядів: 1765