Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.05.2020

У Миколаєві заступнику начальника відділу поліції повідомлено про підозру в одержанні неправомірної вигоди у сумі 12 тис грн

                          

6 травня 2020 року під процесуальним керівництвом прокурорів прокуратури Миколаївської області, слідчим Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у м. Миколаєві, повідомлено про підозру заступнику начальника Корабельного ВП ГУНП в Миколаївській області в одержанні неправомірної вигоди у сумі 12 тис грн ( ч. 3 ст. 368 КК України).

У ході досудового розслідування встановлено, що посадовець одержав зазначені кошти від приватного підприємця м. Миколаєва, що здійснює підприємницьку діяльність у кафе на території Корабельного району м. Миколаєва, у якому реалізуються алкогольні напої за не притягнення до передбаченої Законом юридичної відповідальності та нестворені будь-яких перешкод підприємницькій діяльності.

Після отримання зазначеним правоохоронцем грошових коштів, 5 травня 2020 року, останнього затримано у м. Миколаєві, працівниками Миколаївського ДВБ НП України та ДБР.

Наразі вирішується питання щодо звернення до суду з клопотанням про обрання запобіжного заходу.

На даний час, досудове розслідування зазначеного кримінального провадження триває.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 1499