Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.07.2020

Депутата сільської ради визнано винним у самовільному зайняттю земельної ділянки лісового фонду площею 6 га

                     

Вироком Березнегуватського районного суду депутата Любомирівської сільської ради Березнегуватського району визнано винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.197-1 КК України – самовільному зайнятті земельної ділянки,  яким завдано значної шкоди її законному власнику. 

Згідно вироку суду, депутат, не маючи будь-яких законних підстав самовільно зайняв земельну ділянку лісового фонду площею 6 га, яка перебуває у постійному користуванні ДП «Березнегуватське лісове господарство», обробив та засіяв сільськогосподарськими культурами – ярим ячменем та соняшником. Протиправними діями вказаної особи державі спричинено шкоду в розмірі 197  тис. грн.

Обвинуваченому призначено покарання у виді штрафу у розмірі 210 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян - 3570 грн На користь держави стягнуто зібраний із самовільно зайнятій ділянці врожай на загальну суму 38 тис. грн. 

На даний час вирішується питання щодо стягнення з обвинуваченого на користь державі шкоди, заподіяної злочином в сумі 197 тис грн.

За інформацією Баштанської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 1645