Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.09.2020

Затримано двох осіб, які займались угонами транспортних засобів класу «люкс» (ФОТО)

                        

21 вересня 2020 року, у м. Одесса та у м. Києві за процесуального керівництва Інгульського відділу Миколаївської місцевої прокуратури № 2  затримано двох уродженців м. Миколаєва 42-х та 50-ти років, які займались незаконним заволодінням транспортних засобів. Наразі затриманих підозрюють у скоєнні 2 незаконних заволодінь автотранспортом класу «люкс» на території м. Миколаєва.

У ході слідства встановлено, що двоє чоловіків, один з яких раніше судимий за вчинення аналогічного злочину, за попередньою змовою між собою, незаконно заволоділи транспортними засобами марки «TOYOTA LAND CRUISER 200» на території Інгульського району м. Миколаєва у травні та червні 2020 року.

Під час проведення санкціонованих обшуків за місцем мешкання вказаних осіб виявлено та вилучено спеціальні пристрої пристосовані для глушіння стільникового зв’язку, номерні знаки, мобільні телефони, а також транспортний засіб марки «TOYOTA LAND CRUISER 200», який знаходився в одному з гаражів орендованих зловмисниками у м. Миколаєві.

Затриманим повідомлено про підозру за ч.2 та ч. 3 ст. 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом).

Викрито та затримано зловмисників спільно з Головним управлінням Нацполіції в Миколаївської області.

Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваним запобіжних заходів.

За інформацією Миколаївської місцевої прокуратури № 2

кількість переглядів: 1567