Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.09.2020

Апеляційний суд підтвердив законність вимог прокуратури щодо призначення наркоторговцю покарання у виді 10 років позбавлення волі

                   

Миколаївський апеляційний суд підтримав позицію прокуратури та залишив у силі вирок Вознесенського міськрайонного суду, яким 37-річного жителя с. Мостове Доманівського району визнано винним у вчиненні кримінальних правопорушень за ч. 3 ст. 307,  ч.1 ст. 309 та ч.1 ст. 263 КК України та призначено покарання у виді 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. 

У ході судових засідань встановлено, що зловмисник незаконно зберігав з метою збуту особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс. У ході проведення санкціонованих судом обшуків у нього вилучено наркотичні засоби вагою близько 5 кг та бойові припаси. При цьому, значна частина наркотичних засобів правопорушником вже була розфасована у понад 600 полімерних пакунків.

Не погоджуючись з рішенням суду першої інстанції, обвинувачений оскаржив вирок суду першої інстанції до апеляційного суду через невідповідність призначеного покарання тяжкості кримінального правопорушення та особі обвинуваченого внаслідок суворості.

Апеляційний суд, погодившись із доводами прокурора, відхилив апеляційну скаргу обвинуваченого, залишивши вирок суду першої інстанції без змін.

За інформацією Вознесенської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 1636