Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.11.2020

Посадовим особам Миколаївської філії ДП «Адміністрація морських портів України», які підозрюються у заволодінні 1 млн грн, обрано запобіжні заходи

                      

У понеділок, 9 листопада, слідчим суддею Центрального районного суду м. Миколаєва розглянуто клопотання слідчого, походженні з процесуальним керівником обласної прокуратури, та обрано запобіжні заходи  трьом посадовим особам Миколаївської філії ДП «Адміністрація морських портів України», які  підозрюються у заволодінні коштами  державного підприємства у розмірі понад 1 млн грн (ч.  5 ст. 191 КК України).

Зокрема, начальнику відділу персоналу та організації Миколаївської філії державного підприємства «Адміністрація морських портів України» обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб з визначенням розміру застави в сумі 1 млн. грн., заступнику начальника з економіки та фінансів вказаного підприємства - у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб з визначенням розміру застави в сумі 500 тис. грн. та заступнику начальника з розвитку портової інфраструктури -  у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Як вже повідомлялось раніше, вказані посадові особи  за попередньою змовою, діючи з прямим умислом та корисливими мотивами, з метою особистого збагачення та збагачення третіх осіб із використанням наданих їм владних повноважень вчинили дії щодо працевлаштування трьох осіб на посади управлінського складу, які фактично не працювали, внаслідок чого заволоділи коштами державного підприємства, на суму майже 1 млн. грн.

Розслідування триває.  

 
Прес-служба Миколаївської обласної прокуратури
кількість переглядів: 2042