Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.12.2020

Бухгалтеру підприємства сфери будівництва повідомлено про підозру у наданні неправомірної вигоди (ФОТО)

                                  

Сьогодні, 15 грудня, під процесуальним керівництвом Миколаївської обласної прокуратури слідчими управління СБУ України в Миколаївській області повідомлено про підозру  бухгалтеру одного з підприємств сфери будівництва м. Миколаєва, яка запропонувала неправомірну вигоду у розмірі 10 тисяч доларів США головному державному ревізору-інспектору Інгульського відділу податків та зборів з юридичних осіб управління податкового адміністрування Головного управління Державної податкової служби в Миколаївській області (ч.3 ст.369 КК України).

За даними слідства, представниця забудовника намагалася надати зазначену суму службовій особі за прийняття рішення щодо не направлення висновку про доцільність проведення контрольно-перевірочних заходів підприємства з приводу підтвердження наявності проведення «ризикових операцій».

14 грудня 2020 року жінку затримано у порядку ст.208 КПК України на спробі передачі неправомірної вигоди посадовій особі податкової служби.

Розслідування триває.  Проводяться необхідні слідчі (розшукові) дії, направленні на встановлення всіх обставин вчинення кримінального правопорушення та вирішується питання про обрання запобіжного заходу.  

Прес-служба Миколаївської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1383