Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.02.2021

Судитимуть двох неповнолітніх, які до смерті побили жителя Нового Бугу

                      

Баштанська місцева прокуратура затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт стосовно двох неповнолітніх жителів м. Новий Буг, які обвинувачуються у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене групою осіб, що спричинило смерть потерпілого), ч. 2 ст. 186 (відкрите викрадення чужого майна (грабіж), вчинений за попередньою змовою групою осіб) КК України.

За даними слідства, у ніч з 17 жовтня на 18 жовтня 2020 року двоє зловмисників, віком 16 та 17 років, на території міського стадіону м. Новий Буг на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин нанесли 33-х річному місцевому жителю множинні удари в область голови та тулуба, які відповідно до висновку судово – медичної експертизи відносяться до категорії тяжких тілесних ушкоджень за ознакою небезпеки для життя. Від отриманих травм потерпілий помер.

Також встановлено, що під час нанесення тілесних ушкоджень потерпілому, неповнолітні відкрито заволоділи його майном – золотою каблучкою.

Наразі зловмисники перебувають під вартою.

За інформацією Баштанської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 1287