Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.04.2021

У Первомайську та Вознесенську правоохоронці припинили діяльність двох підпільних гральних закладів (ФОТО)

                                

29 квітня 2021 року Первомайською окружною прокуратурою спільно з співробітниками управління Служби Безпеки України в області припинено діяльність двох підпільних закладів у містах Первомайськ та Вознесенськ, які незаконно проводили азартні ігри.  

Нелегальні заклади діяли із дотриманням жорстких вимог конспірації: були оснащені камерами відеонагляду, працювали без реклами, а на самих приміщеннях були вивіски «Аренда». Потрапити до закритого «онлайн казино» клієнти могли лише за попередньою домовленістю із викоритсанням  системи паролів.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 203-2 КК України, правоохоронці провели санкціоновані обшуки у місцях функціонування підпільного бізнесу, у ході яких вилучено 16 системних блоків, 20 моніторів, 26 комп’ютерних маніпуляторів, 21 клавіатура, 5 WiFi роутери та 3 комутаторів для інтернету, 13 флеш носіїв, 2 відеорегістратори, сейф, жорсткий диск.

 

 

 

 

 

 

 

 

Вилучена техніка опечатана та на даний час вирішується питання про арешт вилученого майна та призначення експертного дослідження.

Розслідування триває, вживаються заходи, спрямовані на встановлення повного кола осіб, причетних до незаконного грального бізнесу.

За інформацією Первомайської окружної прокуратури

кількість переглядів: 1515