Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.05.2021

Смертельна ДТП на пр. Богоявленському: підозрюваного залишено під вартою

                         

7 травня  2021 року колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Миколаївського апеляційного суду підтримала позицію прокуратури та залишила під вартою до 18 червня 2021 року 31-річного водія автомобіля «Тoyota Land Cruiser», підозрюваного у скоєнні смертельної автопригоди на пр. Богоявленьскому у м. Миколаєві 5 грудня 2020 року.

За результатом апеляційного розгляду ухвалу слідчого судді Центрального районного суду міста Миколаєва від 21 квітня 2021 року залишено без змін, апеляційну скаргу сторони захисту – без задоволення.

Нагадаємо, водій автомобіля TOYOTA LAND CRUISER, перебуваючи за кермом у стані алкогольного сп’яніння та рухаючись на червоний сигнал світлофора, не надав переваги в русі автомобілю ВАЗ 2105, який рухався на дозволений зелений сигнал світлофора, та допустив зіткнення з ним.  У результаті автопригоди водій ВАЗ 2105 від отриманих травм  загинув на місці пригоди.

Правопорушнику повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил дорожнього руху, яке призвело до загибелі особи).  

Пресслужба Миколаївської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1495