Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.05.2021

У Коблево правоохоронці припинили діяльність підпільного грального закладу (ФОТО)

                       

7 травня 2021 року під процесуальним керівництвом Миколаївської окружної прокуратури працівниками відділення поліції №7 та №8 Миколаївського районного управління поліції ГУ Нацполіції в області припинено діяльність підпільного закладу у селі Коблево Миколаївського району, який незаконно проводив азартні ігри.

Як повідомив керівник окружної прокуратури Геннадій Герман, нелегальний заклад діяв із дотриманням жорстких вимог конспірації: прилегла територія була оснащена камерами відеоспостереження, на приміщенні була вивіска страхової компанії «Оранта». Потрапити до закритого «казино» клієнти могли лише за попередньою домовленістю із використанням  системи паролів.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 203-2 КК України, правоохоронці провели санкціонований обшук, у ході якого вилучено 10 системних блоків, 16 моніторів та  4 WiFi роутери.

Вилучена техніка опечатана, на даний час вирішується питання про арешт вилученого майна та призначення експертного дослідження.

Розслідування триває, вживаються заходи, спрямовані на встановлення повного кола осіб, причетних до незаконного грального бізнесу.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За інформацією Миколаївської окружної прокуратури

кількість переглядів: 1370