Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.06.2021

Судитимуть 19-річного хлопця за статеві зносини з неповнолітньою

Первомайською окружною прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 19 – річного жителя Врадіївського району за фактом вчинення статевих зносин з особою, яка не досягла шістнадцятирічного віку (ч.1 ст.155 КК України).   

У ході досудового розслідування встановлено, що хлопець достеменно знав, що дівчина не досягла 16-річного віку. Проте 29 грудня 2019 року, перебуваючи за місцем мешкання неповнолітньої в с. Луканівка Кривоозерського району, маючи прямий умисел, спрямований на задоволення своєї статевої пристрасті, вступив у статеві зносини з неповнолітньою.   

Продовжуючи свої злочині дії, у січні 2021 року зловмисник знову скоїв стосовно дівчинки протиправні дії сексуального характеру.

Дії зловмисника кваліфіковано за ч. 1 ст. 155 КК України (природні статеві зносини з особою, яка не досягла шістнадцятирічного віку, вчинені повнолітньою особою).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.  

За інформацією Первомайської окружної прокуратури
 

кількість переглядів: 986