Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.06.2021

Смертельна ДТП на пр. Богоявленському: власнику Toyota Land Cruiser повідомлено про підозру

                      

У вівторок, 15 червня, під процесуальним керівництвом Миколаївської обласної прокуратури  слідчими повідомлено про підозру 37-річному мешканцю Миколаєва, який передав управління автомобілем Toyota Land Cruiser  особі, яка немає права керування та перебувала у стані алкогольного сп’яніння, що призвело до смертельної дорожньо-транспортної пригоди (ст. 287 КК України).

Підозрюваному загрожує покарання до п'яти років позбавлення волі з  позбавленням права обіймати посади, пов'язані з відповідальністю за технічний стан або експлуатацію транспортних засобів, на строк до трьох років або без такого.

Наразі вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу.

Нагадаємо, 5 грудня 2020 року близько 22:20 у Миколаєві на перетині пр. Богоявленського та вул. Південної, водій автомобіля «Тoyota Land Cruiser», перебуваючи за кермом у стані алкогольного сп’яніння, не маючи права керування та рухаючись на червоний сигнал світлофора, не надав переваги в русі автомобілю ВАЗ 2105, який рухався на дозволений зелений сигнал світлофора, та допустив зіткнення з ним. У результаті автопригоди водій ВАЗ 2105 від отриманих травм  загинув на місці пригоди.

9 червня 2021 року обвинувальний акт скеровано до Ленінського районного суду м. Миколаєва для розгляду по суті.

Пресслужба Миколаївської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1311