Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.09.2021

Неправомірна вигода за безперешкодне ведення бізнесу - затримано працівника ДСНС (ФОТО)

                         

Під процесуальним керівництвом Миколаївської обласної прокуратури, слідчим Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у м. Миколаєві, затримано Головного інспектора відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Первомайського РУ ГУ ДСНС України в Миколаївській області після одержання ним неправомірної вигоди в сумі 14 тис грн (ч.3 ст.368 КК України).

Посадовець вимагав зазначені кошти за не виявлення у підприємця порушень вимог законодавства у сфері цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки роботи магазину-складу непродовольчих товарів, та не притягнення до передбаченої Законом відповідальності.

Під час проведення обшуку в службовому автомобілі посадовця було виявлено та вилучено грошові кошти в сумі 14 тис грн, які є предметом неправомірної вигоди та використовувались під час документування злочину.

20 вересня за результатами розгляду відповідного клопотання органу досудового розслідування слідчим суддею Заводського районного суду м. Миколаєва стосовно підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою та визначено розмір застави у межах 60 розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, що становить 142 740 грн.

Досудове розслідування триває.

 

 

 

Пресслужба Миколаївської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1534