Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.09.2021

Незаконно вирубували дерева: у Новому Бузі затримано злочинну групу «чорних лісорубів» (ФОТО)

                          

Під процесуальним керівництвом Миколаївської обласної прокуратури, завдяки реалізації ефективно скоординованих заходів, працівниками Управління стратегічних розслідувань в Миколаївській області ДСР Нацполіції України та слідчими слідчого управління Головного управління Нацполіції в області припинено незаконну діяльність групи осіб, пов’язану із рубкою дерев у лісах на території Миколаївської області.

За даними слідства,  четверо жителів міста Новий Буг тривалий час займались незаконною вирубкою дерев у лісах та лісових насадженнях на території Казанківського, Баштанського та Новобузького районів.

Незаконно зрубану деревину збували жителям міста Новий Буг, для цього, навіть, розмістили оголошення у місцевій газеті. 

22 вересня вказаних осіб затримано під час здійснення чергового спилювання дерев у лісовій смузі. У той же день за місцями проживання фігурантів та збуту ними деревини проведено обшуки, в ході яких виявлено та вилучено бензопили, вантажний мікроавтобус зі спиляними деревами та раніше продану деревину.

На цей час у кримінальному провадженні, розпочатому за ч. 4 ст. 246 КК України, встановлюються інші особи, причетні до незаконної діяльності, а також точна сума спричинених державі збитків.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пресслужба Миколаївської обласної прокуратури 
 

кількість переглядів: 1387