Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.01.2022

28 тис грн за проходження судна до порту –повідомлено про підозру посадовцю Миколаївської філії ДП «Адміністрація морських портів України»

                           

За процесуального керівництва прокурорів Окружної прокуратури міста Миколаєва начальнику одного з відділів Миколаївської філії Державного підприємства «Адміністрація морських портів України» повідомлено про підозру у проханні та прийняті пропозиції отримання неправомірної вигоди (ч. 1 ст. 368 КК України).

За даними слідства, посадовець систематично висловлював прохання суб’єктам господарювання надавати йому 28 тис грн з кожного судна за першочерговий прохід  до Миколаївського торгівельного порту.

У ході розслідування задокументовано факт прохання вказаною особою у листопаді 2021 року та прийняття пропозиції неправомірної вигоди у розмірі 56 тис грн за не створення перешкод у роботі суб’єкта господарювання, що надавав послуг з швартування суден, що заходили в акваторію порту.
 
Розслідування триває. Наразі перевіряється причетність інших посадових осіб порту до вказаної схеми отримання неправомірної вигоди.

За інформацією Окружної прокуратури міста Миколаєва

 

кількість переглядів: 1552