Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.07.2022

Вбивство охоронця в Миколаївського району – підозрюваного взято під варту без визначення розміру застави (ФОТО)

                       

За клопотанням, погодженим з прокурором Миколаївської окружної прокуратури, 39-річного раніше судимого мешканця м. Миколаєва взято під варту без права внесення застави. Він підозрюється  в умисному вбивстві 62-річного чоловіка (ч. 1 ст. 115 КК України).

За даними слідства, 10 липня 2022 року на території приватної ферми у с. Калинівка Миколаївського району, під час розпивання спиртних напоїв між підозрюваним та його напарником, з яким він чергував, виник конфлікт, в результаті якого зловмисник наніс потерпілому удар ножем в область серця, від якого чоловік помер.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Процесуальне керівництво здійснюється Миколаївською окружною прокуратурою, досудове розслідування - слідчими відділення поліції № 4 Миколаївського районного управління поліції ГУ Нацполіції в Миколаївській області.  

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

кількість переглядів: 1219