Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.12.2022

У Первомайську підозрюваного у вбивстві свого знайомого взято під варту (ФОТО)

                               

За активної позиції прокурора Первомайської окружної прокуратури 35-річному мешканцю Первомайського району, який підозрюється у вбивстві свого знайомого, обрано безальтернативний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою ( ч. 1 ст. 115 КК України).

За даними слідства, 20 грудня цього року, близько 03.00 год., в одному із будинків Первомайського району, під час спільного розпиття алкогольних напоїв, між зловмисником та 33-річним знайомим виникла сварка, в ході якої чоловік більше ніж 11 разів вдарив його ножем в область тулубу, після чого втік з місця вчинення злочину.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Первомайського районного відділу поліції ГУНП в Миколаївській області.

За вказане кримінальне правопорушення законодавством передбачене покарання у виді позбавлення волі на строк до 15 років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

кількість переглядів: 1104