Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.02.2023

Спричинення смертельних тілесних ушкоджень, залишення у небезпеці, крадіжки – мешканця Первомайського району взято під варту (ФОТО)

                               

За доводами прокурора Первомайської окружної прокуратури 41-річному мешканцю Первомайського району обрано судом безальтернативний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого, залишенні у небезпеці та крадіжках, вчинених в умовах воєнного стану (ч. 2 ст. 121, ч. 3 ст. 135, ч. 4 ст. 185 КК України).

За даними слідства, 15 грудня 2022 року, підозрюваний перебував в одному із будинків Первомайського району у свого 66-річного знайомого та після спільного розпиття алкогольних напоїв із вказаного домоволодіння викрав водяний насос.

У подальшому, 19 грудня 2022 року, перебуваючи в тому ж будинку, під час спільного розпиття алкогольних напоїв, між зловмисником на потерпілим виникла сварка через викрадений водяний насос, в ході якої зловмисник два рази вдарив останнього молотком в область голови. Після чого викравши телевізор, цифровий тюнер та бензопилу, втік з місця вчинення злочину, при цьому зачинив на замок вхідні двері та залишив потерпілого в небезпечному для життя стані.

Від отриманих травм чоловік помер.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Первомайського районного відділу поліції ГУНП в Миколаївській області.

За вказане кримінальне правопорушення законодавством передбачене покарання у виді позбавлення волі на строк до 10 років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

кількість переглядів: 977