Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.03.2023

Незаконне придбання та зберігання з метою збуту наркотичних засобів та психотропних речовин - у Миколаєві викрито поліцейського (ФОТО)

                                       

За процесуального керівництва Миколаївської обласної прокуратури повідомлено про підозру дільничному офіцеру поліції сектору превенції одного з відділень поліції Миколаївського райуправління поліції ГУ НП в Миколаївській області у незаконному придбанні та зберіганні з метою збуту наркотичних засобів та психотропних речовин (ч.2 ст.307 КК України).

За даними слідства, старший лейтенант поліції у невстановленої особи придбав з метою збуту наркотичні та психотропні речовини – канабіс та амфетамін. Отримавши «товар», він розфасував речовину по пакунках. У подальшому він зробив три схованки-закладки на території Миколаєва, які були вилучені правоохоронцями.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У ході проведеного обшуку за місцем проживання підозрюваного виявлено та вилучено значну кількість наркотичних засобів та психотропів, розфасовану по пакунках.

Наразі вирішується питання про обрання особі запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.      

Досудове розслідування здійснюється слідчими ТУ ДБР, розташованого у м. Миколаєві, за оперативного супроводу Миколаївського управління ДВБ НП України.

Проводяться невідкладні слідчі дії, направлені на встановлення фактичних обставин вчиненого злочину

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

кількість переглядів: 1242