Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.06.2023

Придбав з метою збуту психотропну речовину в особливо великих розмірах – підозрюється мешканець Очакова (ФОТО)

                                    

За процесуального керівництва Миколаївської окружної прокуратури повідомлено про підозру 29-річному мешканцю м. Очакова за фактом незаконного придбання психотропної речовини в особливо великих розмірах з метою збуту (ч. 3 ст.307 КК України).

За даними слідства, підозрюваний у поштовому відділенні отримав від невстановленої особи посилку з психотропною речовиною PVP загальною масою 229 грам, яку згодом збирався продавати на території міста Очакова.   

У ході санкціонованого судом обшуку за місцем мешкання фігуранта вилучено кухонні ваги, близько 200 пакетів, приготованих для розфасовки психотропної речовини, мобільний телефон з листуванням у Telegram, зміст яких вказує на те, що обвинувачений здійснював закупівлю психотропної речовини через телеграм-канал з метою її подальшого збуту.

Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Досудове розслідування здійснюється слідчими відділення поліції № 7 Миколаївського районного управління ГУ Нацполіції в області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

 

кількість переглядів: 697