Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.12.2017

Студентам про корупційні виклики (ФОТО)

                          

У четвер, 14 грудня 2017 року, зі студентами Національного університету ім. В.О. Сухомлинського  зустрівся начальник Миколаївського відділу Миколаївської місцевої прокуратури №1 Максим Митрофанов.  Це була зустріч на запрошення керівництва  університету  у рамках проведення студентського форуму «Університет – територія Закону», присвячений роз’ясненню положень чинного законодавства щодо запобігання корупції, з метою застереження студентів  та викладачів від корупційних проявів.

Зустріч відбувалася у формі діалогу. Прокурор акцентував на таких вразливих моментах для нашого суспільства, як використання службового становища в особистих інтересах, що таке неправомірна вигода, інші корупційні прояви. зосередив увагу присутніх на недопустимості вчинення корупційних діянь як студентами, так й викладачами, роз’яснив вимоги законодавства щодо щодо адміністративної та кримінальної відповідальності у разі скоєння протиправних дій, роз’яснив визначені законодавством шляхи попередження корупції. 

Слухачі брали активну участь у форумі та поставили доповідачу ряд питань, на які отримали відповіді, корисні поради та цікаві рекомендації.

Головним висновком цієї зустрічі повинно стати розуміння молоді, що вони прийшли за знаннями, повинні належним чином вчитися, тоді жодних спокус «підкупити» викладачів не виникатиме.

Слід відмітити, що це вже третя зустріч студентів та викладачів Національного університету із представниками Миколаївської місцевої прокуратури №1, які активно проводять просвітницьку діяльність серед молоді міста з питань права.

За інформацією Миколаївської місцевої прокуратури № 1

кількість переглядів: 2398