Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.12.2017

ВІТАЄМО З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ СУДУ!

              

Колектив прокуратури Миколаївської області вітає увесь суддівський корпус Миколаївщини з професійним святом - Днем працівників суду! 

Кожного року, у цей день, вшановуємо людей, які присвятили своє життя здійсненню ПРАВОСУДДЯ та утвердженню в Україні верховенства права.

Прокурори Миколаївщини високо цінують Вашу кропітку та самовіддану суддівську працю, від якої залежить ефективність та результати усієї правоохоронної системи, зростання довіри громадян до усіх інститутів влади.

Нехай винагородою за працю Вам стане вдячність людей, яким Ви повернули віру у справедливість і законність на теренах Миколаївщини!

Невтомності та стійкості Вам і всьому колективу працівників суду у напружених буднях, невичерпних життєдайних сил, як повноводні ріки нашого Причорноморського краю! Хай відкриваються перед Вами неосяжні, як степи Миколаївщини, горизонти для досягнення нових вершин на професійній ниві.

Переконані, що спільними зусиллями зможемо утвердити загальнолюдські права в нашій Соборній, Суверенній і Незалежній, Демократичній і Правовій державі – УКРАЇНА.

Слава Україні!

кількість переглядів: 2766