Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.02.2018

«Ціна виховної роботи» - життя дружини та 10 років позбавлення волі чоловікові

                         

Врадіївським відділом Первомайської місцевої прокуратури підтримувалося публічне обвинувачення у кримінальному провадженні за обвинуваченням 42-річного жителя смт Врадіївка, який обвинувачувався у заподіянні у грудні 2016 року тяжких тілесних ушкоджень своїй дружині, що спричинили її смерть.

У ході судового слідства встановлено,  що чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, за місцем свого проживання, маючи умисел на спричинення тяжких тілесних ушкоджень своїй дружин, наніс останній близько 50 ударів руками та ногами по тулубу, голові, верхніх та нижніх кінцівках, а також ударив дружину головою об кухонний стіл, яка від отриманих травм померла на місці.

Окрім того, у ході розслідування цієї справи з’ясовано, що чоловік систематично бив свою дружину, нібито проводячи «виховну роботу» з нею. Жінка повідомляла про це поліцію, але згодом відмовлялася від заяв. 

Під час розгляду кримінального провадження у суді, не дивлячись на невизнання обвинуваченим своєї вини у злочині, прокурором  вміло обрано тактику дослідження наявних доказів та обґрунтовано орієнтовано суд на визнання чоловіка винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.121 КК України.

16 лютого 2018 року судом повністю підтримано позицію публічного обвинувача та призначено обвинуваченому максимальну міру покарання - 10 років позбавлення волі.
 
За інформацією Первомайської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 3035