Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.02.2018

Особу, яка підозрюється у сімейному насильстві, взято під варту

                         

У вівторок, 20 лютого 2018 року, слідчим суддею підтримано позицію Інгульського відділу Миколаївської місцевої прокуратури № 2 та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою 42-річному місцевому мешканцю, який завдав своїй цивільній дружині тяжкі тілесні ушкодження.

Суд взяв до уваги, що чоловік характеризується негативно, офіційно не працює, раніше притягувався до адміністративної відповідальності за вчинення насильницьких дій. За характеристиками постійно у стані алкогольного сп’яніння вчиняє сварки, б’є цивільну дружину та дітей, підтримує стосунки з особами раніше судимими та тими, що ведуть антиморальний спосіб життя.

Установлено,  що 17 лютого цього року приблизно о 20:00 год., зловмисник, перебуваючи у нетверезому стані, за місцем проживання, на ґрунті раптово виниклого побутового конфлікту зі своєю 41-річною дружиною, наніс жінці біля п’яти ударів дерев’яною  ніжкою від табурету, з яких два удари в область черева, тим самим спричинивши останній тяжкі тілесні ушкодження, небезпечні для життя. Зараз жінка перебуває у лікарні.

Дії зловмисника кваліфіковано за ч. 1 ст. 121 КК України, а саме: умисне тяжке тілесне ушкодження, тобто умисне тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння.

Розслідування триває.

За інформацією Миколаївської місцевої прокуратури № 2 

кількість переглядів: 2575