Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.04.2018

Ще двох депутатів визнано винними у порушенні вимог фінансового контролю

                                       

Миколаївською місцевою прокуратурою №1 забезпечено участь у розгляді судом протоколів про адміністративне правопорушення, пов’язаного з корупцією, щодо двох депутатів Шостаківської та Ковалівської сільських рад Миколаївського району — В.Колісніченко та І.Чорнозуб.

Встановлено, що вказаними суб’єктами декларування, відповідно до вимог Закону України «Про запобігання корупції», щорічну електронну декларацію за 2016 рік, подано з порушенням строку, визначеного чинним законодавством.

Підтримавши позицію прокуратури, постановами Миколаївського районного суду депутатів сільських рад  визнано винними у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення, та  накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі 850 гривень.

Нагадуємо, що згідно ч.1 ст. 172-6 КупАП за несвоєчасне подання без поважних причин декларації особи, уповноваженої на виконання функції держави або місцевого самоврядування, передбачена адміністративна відповідальність, при  цьому за умисне неподання декларації суб'єктом декларування   передбачена кримінальна відповідальність відповідно до ст. 366-1 КК України.

За інформацією Миколаївської місцевої прокуратури № 1

кількість переглядів: 2622