Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.04.2018

ВІТАЄМО НАШИХ КОЛЕГ ЗІ СПОРТИВНИМИ УСПІХАМИ! (ФОТО)

                                       

Сьогодні, 27 квітня 2018 року, на Центральному стадіоні м. Миколаєва відбувся легкоатлетичний крос серед колективів фізичної культури правоохоронних органів регіону, в якому взяли участь 7 команд.

Організатором змагань виступила Миколаївська обласна організація ФСТ “Динамо” України.

Участь у відкритті змагань взяли заступник прокурора області Анатолій Жмура та голова профспілкового комітету прокуратури Миколаївської області Володимир Яценко.

Прокуратуру Миколаївської області представляли прокурор відділу представництва Ольга Лукащук, прокурор відділу забезпечення державного обвинувачення в регіоні Олександр Щербак, прокурор Очаківського відділу Миколаївської місцевої прокуратури № 1 Артем Лозан, прокурор Баштанської місцевої прокуратури Олег Музичук та тренер команди Ігор Бурбан.

 

 

 

 

 

 

Змагання проходили на дистанціях 1 км, 3 км, 5 км. Переможці у кожному із забігів визначалися як в особистому, так і в командному заліку.

Так, за підсумками легкоатлетичного кросу на дистанцію 1 км серед жінок Ольга Лукащук стала срібним призером, Артем Лозан серед чоловіків здобув бронзу.  У забігу на дистанції 3 км Олег Музичук завоював срібло, Олександр Щербак на дистанції 5 км  прийшов п'ятим.

 

 

 

 

 

 

У командному заліку команда прокуратури Миколаївської області виборола бронзу, друге місце посіла команда Національної гвардії, перше — команда Головного управління Нацполіції в області. Вітаємо переможців та учасників в усіх номінаціях!

 

 

 

 

 

 

Нагадаємо, що працівники прокуратури також зайняли призові місця і в попередніх видах змагань “Динаміада-2018”, зокрема у шаховому турнірі. Готуємось до наступного турніру з кульової стрільби, який відбудеться 11 травня.

 



 

 

 

 

Прес-служба прокуратури Миколаївської області 

кількість переглядів: 3086