Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.07.2018

Водієві вантажівки, за участі якої сталось смертельне ДТП у Кривому Озері, обрано запобіжний захід

                             

У понеділок, 23 липня 2018 року, слідчим суддею розглянуто клопотання слідчого, погоджене з процесуальним керівником, та обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту 42-річному водієві вантажівки, за участі якої сталась жахлива автокатастрофа на трасі поблизу смт Криве Озеро.

Одночасно, на підозрюваного покладено ряд обов'язків, зокрема, прибувати до слідчого, прокурора, слідчого судді за першою вимогою у визначений час, здати на зберігання слідчому свій паспорт для виїзду за кордон, утримуватися від спілкування з потерпілими та свідками в даному кримінальному провадженні.

Нагадаємо, трагедія сталася 20 липня цього року. У результаті зіткнення рейсового мікроавтобусу “Volkswagen”, що рухався за маршрутом «Одеса-Гомель», та вантажівки, яка стояла з правого боку проїжджої частини, водій та четверо пасажирів мікроавтобусу загинули на місці, ще 12 пасажирів з тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості  були травмовані.

21 липня 2018 року водію фури повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особи, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб).
Розслідування триває.

За інформацією Первомайської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 3340