Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.09.2018

За втручання прокуратури державі повернуто ще три земельні ділянки соснового урочища «Жовтневе» вартістю майже півмільйона гривень

                                                

Завдяки Миколаївській місцевій прокуратурі № 2 за державою зареєстровано право власності на три земельні ділянки соснового урочища «Жовтневе» загальною площею 3000 кв м вартістю майже півмільйона гривень.

Так, рішеннями суду за позовами місцевої прокуратури в інтересах держави в особі Миколаївської облдержадміністрації скасовано незаконні рішення Миколаївської міської ради щодо надання у власність двом громадянам зазначених земельних ділянок для будівництва та подальшого обслуговування житлових будинків та зобов’язано їх повернути у власність держави.

Наразі, завдяки вжитим місцевою прокуратурою заходам, рішення суду реально виконані – земельні ділянки повернуто у власність держави, про що складено відповідний акт та зроблений відповідний запис у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно.

Нагадаємо, місцевою прокуратурою у державну власність з незаконного володіння вже повернуто понад 30 земельних ділянок соснового урочища загальною площею понад 4 га вартістю понад 5 млн грн.

Робота в цьому напрямку продовжується.

За інформацією Миколаївської місцевої прокуратури № 2

кількість переглядів: 2027